Partnereink:

ArsMed Mosolyközpont
ArsMed Fogászati Központ
Hétpettyes Óvoda
Hétpettyes Óvoda

Ön mire fordítaná a támogatásokat?

Adjon esélyt egy jobb, minőségibb életre!


Az Aranyeső Alapítvány az Egészséges Emberért azt a célt tűzte ki maga elé, hogy Székesfehérvár lakosai mentális, pszichés és testi egészség birtokában lévő, önmaga értékeit megbecsülő emberi közösséget alkossanak. Az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club Székesfehérvár lakóival együtt közösen kíván fellépni és cselekedni, hogy a város kisgyermekei egészségesebb körülmények között nőjenek fel, ezáltal a jövő nemzedéke egészségesebb és erősebb legyen.

A két intézmény elsősorban azokat a fejlesztéseket szorgalmazza, melyek a legfontosabbak Székesfehérvár lakossága számára.

A székesfehérvári lakosok véleményét telefonos piackutatással (97 család) és utcai lekérdezéssel (560 család) mértük fel. Maximum 3 olyan területet jelölhettek meg, amelyet leginkább támogatnának. Legfontosabbnak a következő fejlesztéseket tartják:
 

Aranyeső Alapítvány piackutatás Gyermekétkeztetés - 33%

Ösztöndíj-program -  32%

Közbiztonság - 31%

Parkosítás - 26%

Új játszótér építése - 24%

Ön is ezeknek a területeknek a fejlesztését szorgalmazná? Esetleg más a véleménye? Fordítana a szavazás állásán?

Most megtehei! Hogyan?


Vásároljon ESÉLYT!

esély_badge_v05-01.png

Az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club létrehozott egy "Esély boltot", ahol Ön és családja 1000 Ft, 5000 Ft, vagy 10 000 Ft értékű Esély kártyát vásárolhat. A sorszámozott Esély kártya megvásárlásakor Ön elmondhatja, hogy mit tart a legfontosabb támogatandó területnek, és az öt, Székesfehérvár által leginkább támogatni kívánt terület közül mire szeretné, hogy költsék az adományát.

A begyűjtött adományok a kampány után azon személyekhez kerülnek, akik az adott területek fejlesztésében illetékesek (pl. Gyermekétkeztetésre adományozott összeg a Polgármester Úrnak, Közbiztonságra adományozott összeg a Rendőrkapitány Úrnak kerül átadásra).


Kérdése van az Esély bolttal kapcsolatban? Írjon nekünk: