Partnereink:

ArsMed Mosolyközpont
ArsMed Fogászati Központ
Hétpettyes Óvoda
Hétpettyes Óvoda

Kik vagyunk?

Küldetésünk a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok, nehéz helyzetű közösségek, az elesettek támogatása, az oktatás-nevelés által az ember emberhez és a természethez való viszonyának javítása. Az Aranyeső Alapítvány intézményrendszerén keresztül legfontosabb feladatának a mentális, pszichés és testi egészség birtokában lévő, önmaga értékeit megbecsülő emberi közösség kialakulásának elősegítését tekinti.

Esély bolt

esély_badge_v05-01.png

Az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club létrehozott egy "Esély boltot", ahol Ön és családja 1000 Ft, 5000 Ft, vagy 10 000 Ft értékű Esély kártyát vásárolhat. A sorszámozott Esély kártya megvásárlásakor Ön elmondhatja, hogy mit tart a legfontosabb támogatandó területnek, és az öt, Székesfehérvár által leginkább támogatni kívánt terület közül mire szeretné, hogy költsék az adományát.

A begyűjtött adományok a kampány után azon személyekhez kerülnek, akik az adott területek fejlesztésében illetékesek (pl. Gyermekétkeztetésre adományozott összeg a Polgármester Úrnak, Közbiztonságra adományozott összeg a Rendőrkapitány Úrnak kerül átadásra).