Partnereink:

ArsMed Mosolyközpont
ArsMed Fogászati Központ
Hétpettyes Óvoda
Hétpettyes Óvoda

Eredményeink

Sikeres jótékonysági rendezvények

 

Szent Rita Családi Fesztivál

Kattintson a képekre a galéria megnyitásához...

galeria_szent_rita_fesztiva-101.jpggaleria-73.jpggaleria-60.jpg
 
 
 
Aranyeső Pünkösdi Focigála
 
Kattintson a képekre a galéria megnyitásához...
 
galeria_punkosdi_focigal-118.jpggaleria_punkosdi_focigal-117.jpggaleria_punkosdi_focigal-116.jpg

 

Nemzetközi projektek

Dentál-mentál prevenció a kártátaljai magyar gyermekek számára. A két éves projekt keretében együttműködve a Kárpátaljai Magyar Pedagógus Szövetséggel, több ezer gyermek vett részt a programban. A projekt eredménye egy iskola felújítása Mezőkaszonyban, fogászati rendelő, gyermek váró, valamint egy orvosi rendelő kialakítása. Egészségnevelő programot dolgoztunk ki, szakmai anyagokat, előadásokat tartottunk, fogászati szűrést, egészség tábort szerveztünk.


Családban nevelkedő tartósan beteg gyermekek támogatása

Jelenleg az ország hat megyéjében támogatunk krónikus beteg gyermekeket nevelő családokat havi rendszerességgel, legtöbbjüket hosszú évek óta. A gyerekek súlyos, maradandó, esetenként több betegségben szenvednek. A támogatott családok havi jövedelme rendkívül alacsony, többnyire az egyik szülő a gyermek gondozása miatt nem tud munkát vállalni. Az Aranyeső Alapítvány segítsége nélkül a gyermekek nem jutottak volna kerekesszékhez, a számukra elengedhetetlen gyógytornához, nem tudnák a szülők a kezeléseket biztosítani, az útiköltséget vállalni.


Az alapítvány a folyamatos támogatások mellett felvállalta két gyermek őssejt beültetéséhez szükséges támogatások gyűjtését, hiszen ezeknek a gyermekeknek jelenleg ez látszik az egyetlen esélynek.


Szent Rita Díj

A díjat 2003-ban hoztuk létre, melyet olyan embereknek adományozunk, akik jó cselekedeteikkel segítik reménytelen helyzetű embertársaikat, vagy erős hittel - környezetüknek példát mutatva - vezeték ki magukat kilátástalannak tűnő helyzetükből. Rendszerint a Szent Rita Fesztiválon nyújtjuk át.

 

Egészségnapok, prevenció iskolás korú gyermekek részére Fejér- megyében

Egészségnapok szervezése, mesefogászat a megye településein a Fejér Megyei Szent György Kórházzal együttműködve. 11 településen megvalósult program, melyhez mintegy ezer gyermek fért hozzá.


Kölyökváros - Görbeutca kihelyezés, szerepjáték

Kölyökváros megnyitó ünnepségKölyökváros megnyitó ünnepség


Tematikus gyermektáborok

 Kattintson a képekre a galéria megnyitásához...

Aranyeső Alapítvány | Hétpettyes táborokAranyeső Alapítvány | Hétpettyes táborokAranyeső Alapítvány | Hétpettyes táborok


Esély bolt

esély_badge_v05-01.png


Az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club létrehozott egy "Esély boltot", ahol Ön és családja 1000 Ft, 5000 Ft, vagy 10 000 Ft értékű Esély kártyát vásárolhat. A sorszámozott Esély kártya megvásárlásakor Ön elmondhatja, hogy mit tart a legfontosabb támogatandó területnek, és az öt, Székesfehérvár által leginkább támogatni kívánt terület közül mire szeretné, hogy költsék az adományát.