Partnereink:

ArsMed Mosolyközpont
ArsMed Fogászati Központ
Hétpettyes Óvoda
Hétpettyes Óvoda

Köszöntő

Esély bolt

esély_badge_v05-01.png

Az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club Székesfehérvár lakóival együtt közösen kíván fellépni és cselekedni, hogy a város élhetőbb, biztonságosabb, család- és gyermekbarát legyen.

Tudjon meg többet az Esély boltról, kattintson ide!

Kedves Volt és Leendő Önkéntesünk, Barátunk, Partnerünk, Ügyfelünk, Támogatónk és Támogatottunk!

 


A 15 éves Aranyeső Alapítvány az Egészséges Emberért köszöni azt a sok segítséget, támogatást, érdeklődést és megkeresést, bizalmat és bíztatást, amit az elmúlt években kapott. Ezek együtt tették lehetővé, hogy szolgáltatásaival, programjaival a társadalom szélesebb rétegeinek rendelkezésére álljon.

Évente több ezer telefonhívás, email, mintegy 50 vállalati és állami együttműködő partner, valamint magánszemélyek megkeresései jelzik, hogy munkánkra szükség van, az alapítványt keresik, bíznak benne. Mi is bízunk abban, hogy tevékenységünk a székesfehérvári civil élet javát szolgálja.

Küldetésünk a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok, nehéz helyzetű közösségek, az elesettek támogatása, az oktatás-nevelés által az ember emberhez és a természethez való viszonyának javítása. Az Aranyeső Alapítvány intézményrendszerén keresztül legfontosabb feladatának a mentális, pszichés és testi egészség birtokában lévő, önmaga értékeit megbecsülő emberi közösség kialakulásának elősegítését tekinti.

Hosszú távú céljaink elérésére, a következő közös 10 évhez kérünk Önöktől további biztatást, támogatást és kínálunk együttműködést.

 

 


Tisztelettel:

Dr. Hátsági-Horváth Miklós
elnök

Aranyeső Alapítvány az Egészséges Emberért

 

 

galeria-79.jpg     galeria_punkosdi_focigal-119.jpg  
 


galeria_szent_rita_fesztiva-111.jpg

 
galeria-67.jpg
 
galeria_hetpettyes_ovod-106.jpg
 
galeria_szent_rita_fesztiva-101.jpg


galeria_jotekonysagi_kispalyas_futball_gal-140.jpg

 

 
 

 

Küldetésünk, céljaink

História

Közhasznúsági jelentéseink

küldetés.jpg
história.png

közhasznúsági jelentés.png
 Ismerje meg Alapítványunk küldetését, kattintson ide! Ismerje meg az Alapítvány történetét, kattintson ide!  Tekintse meg éves közhasznúsági jelentéseinket, kattintson ide!