Az orvosok is megismerik az Esély boltot

2011. november 26-án a szakemberek is megismerkedhetnek az Esély bolttal és az Esély programmal a Székesfehérváron tartott Diabetes Konferencián. A rendezvényre 450 orvost várnak.

 

Az Aranyeső Alapítvány az Egészséges Emberért azt a célt tűzte ki maga elé, hogy Székesfehérvár lakosai mentális, pszichés és testi egészség birtokában lévő, önmaga értékeit megbecsülő emberi közösséget alkossanak. Az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club létrehozott egy "Esély boltot", ahol Ön és családja 1000 Ft, 5000 Ft, vagy 10 000 Ft értékű Esély kártyát vásárolhat. A sorszámozott Esély kártya megvásárlásakor Ön elmondhatja, hogy mit tart a legfontosabb támogatandó területnek, és az öt, Székesfehérvár által leginkább támogatni kívánt terület közül mire szeretné, hogy költsék az adományát.

green-doctors-banner-new.jpg

A begyűjtött adományok a kampány után azon személyekhez kerülnek, akik az adott területek fejlesztésében illetékesek (pl. Gyermekétkeztetésre adományozott összeg a Polgármester Úrnak, Közbiztonságra adományozott összeg a Rendőrkapitány Úrnak kerül átadásra).


Találkozzunk a Szent István Művelődési Házban!