Krizbai Teca nyitotta meg az Esély boltot

2011. november 5-én nyitotta meg kapuit az első Esély bolt Székesfehérváron. A különleges intézményt két székesfehérvári civil szervezet, az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club hívta életre. Céljuk, hogy a város élhetőbb, biztonságosabb, család- és gyermekbarát legyen.

 

Esély bolt Székesfehérváron

177077_416153_400_300_8f15d5b33806bd7d6a8dda0dd7c74159.pngAz Esély boltban a lakosság 1 000.-, 5 000.- vagy 10 000.- értékben Esély kártyákat vásárolhat. A vásárló elmondhatja, hogy ő mit tart a legfontosabb támogatandó területnek, és az öt, Székesfehérvár által leginkább támogatni kívánt terület közül mire szeretné, hogy költsék az adományát.


A kártyák megvásárlásából származó adományokat az Alapítvány az éppen aktuális negyedévben célul kitűzött terület fejlesztésére fordítja. A begyűjtött adományok a kampány után azon személyekhez kerülnek, akik az adott területek fejlesztésében illetékesek (pl. Gyermekétkeztetésre adományozott összeg a Polgármester Úrnak, Közbiztonságra adományozott összeg a Rendőrkapitány Úrnak kerül átadásra stb).

Az Esély bolt mobilitásának köszönhetően nem csak egy helyszínen fogadja majd az érdeklődőket. Székesfehérvár számos pontján találkozhatnak az emberek az Esély bolttal: az Alba Plázában, a Szabadművelődés Házában vagy akár az Auchan áruházban.


Tudjon meg többet az Esély boltról, kattintson ide!

 

Krizbai Teca az Alba Plázában
Teca kiemelten fontosnak tartja a közösségi együttműködést, az összefogást, ezért örömmel mondott igent az Esély bolt megnyitójára. Szeretné, ha az emberek kulcsfontosságúnak tartanák az elesettek gyámolítását, a gyermekek védelmét és étkeztetését. A koncertet kora délután tartották az Alba Plázában. Sokan csak Teca miatt jöttek el aznap a bevásárlóközpontba. Teca nemcsak azokat a dalokat énekelte el, amikkel a Csillag Születikben lépett fel, hanem készült egy-két újdonsággal is.