Hírek

Támogatást kaptunk

A 2023-as évben Székesfehérvár Megyei jogú Város Önkormányzata 5.266.000 Ft támogatást adott az Aranyeső Alapítvány az egészséges emberért fenntartásában működő Hétpettyes Óvoda foglalkoztatottjainak bér- és járulékköltségeire illetve 3.000.000 Ft-ot a Hétpettyes Óvoda Mese-Vár Tagóvodájának a fűtésdíjához kapcsolódó költségeire.

Ajánlja fel adója 1%-át az Aranyeső Alapítványnak, hogy segíthessünk!

Az Önök támogatásából befolyt összeget egészségmegőrzésre, betegség-megelőzésre, szociális tevékenységre és családsegítésre fordítjuk!

Mezővári - adománygyűjtés

Dr. Hátsági – Horváth Miklós, az Aranyeső Alapítvány elnöke, és Berki Károly, a Kárpátaljai Magyar Pedagógus Szövetség módszertani központjának a vezetője – egyben a Mezővári Református Egyház presbitere – szeretnénk az Önök  segítségét kérni.

Első Fehérvári Egészségtúra

Egészségtúra programunkkal szeretnénk felkelteni az érdeklődést és felhívni a figyelmet az egészséges életmód kialakításának a fontosságára valamint a rendszeres, életvitelszerű mozgásra, az egészséges táplálkozás és a táplálkozási szokások kialakítására, a preventív szűrővizsgálatok szükségességének kihangsúlyozására.

Az orvosok is megismerik az Esély boltot

2011. november 26-án a szakemberek is megismerkedhetnek az Esély bolttal és az Esély programmal a Székesfehérváron tartott Diabetes Konferencián. A rendezvényre 450 orvost várnak.

Jótékonykodnak a Csillag Születik sztárjai!

2011. december 3-án Jótékonysági Koncertet rendeznek a Csillag Születik sztárjaival. Az eddigiek nagy sikerén felbuzdulva az RTL Klub tehetségkutató műsora már a harmadik szériájára készül, amit jövőre élvezhetnek majd a tévénézők. 2009-ben és 2011-ben is keresték a csillagokat: akár énekről, táncról, prózáról, bűvészetről vagy egy eddig ismeretlen területről volt szó.

Támogasson szórakozva - Jótékonysági bál

A jótékonysági bálok már nem tartoznak a kötelező és rendkívül unalmas elfoglaltságok közé. Mára a szervezők igényes műsorokkal, élő zenével és ínyenc menüsorral viszonozzák a támogatói belépőt. 

Krizbai Teca nyitotta meg az Esély boltot

2011. november 5-én nyitotta meg kapuit az első Esély bolt Székesfehérváron. A különleges intézményt két székesfehérvári civil szervezet, az Aranyeső Alapítvány és a Székesfehérvári Első Lions Club hívta életre. Céljuk, hogy a város élhetőbb, biztonságosabb, család- és gyermekbarát legyen.

Krizbai Teca az Esély boltért énekel

Az Esély bolt első rendezvényén Krizbai Teca, a Csillag Születik harmadik szériájának döntőse tart velünk. November 5-én 14.30-kor ad koncertet az Alba Plázában a Vermesy-díjas lány. A klasszikus számok mellett mai slágereket is énekel majd.

Székesfehérvár egy jó célért!

A Startlap pályázatot hirdetett "Startolj a megújulásért" címmel. Az Aranyeső Alapítvány a székesfehérvári Kölyökváros - Görbe utcájának felújítására költené a megnyerhető 1 millió forintot.

Ön szerint mely terület fejlesztése a legfontosabb Székesfehérváron?

Ossza meg velünk véleményét, hiszen ez az egész város és az Aranyeső Alapítvány számára is fontos! Az Aranyeső Alapítvány annak a területnek a fejlesztését fogja szorgalmazni, melyet a legtöbb székesfehérvári lakos szeretne támogatni!

Ön már tudja, hogy Székesfehérvár közösen mely területeket fejlesztené leginkább?

Töltse ki az űrlapot és jelölje meg, hogy Ön számára mi a legfontosabb! Küldje tovább a linket ismerőseinek is, hogy ők is elmondhassák, számukra mely fejlesztések a legfontosabbak.